علی خطیبی درخصوص روش ارتباط پژوهشگران با بنیاد مستضعفان افزود: موسسه دانشمند پل ارتباطی بنیاد با مراکز دانشگاهی، پژوهشگران و شرکت‌های دانش بنیان است و این موسسه سامانه‌ای را تحت عنوان شبکه مسائل بنیاد راه‌اندازی کرده است که از طریق پايگاه اطلاع رسانی موسسه در دسترس است و گروه‌هایی که می‌توانند ایده‌های فناورانه برای حل این شبکه مسائل مطرح کنند، در این پايگاه اطلاع رسانی ثبت نام و راهکار مورد نظر خود را ارائه کنند.
وی گفت: این گروه‌ها در صورت داشتن ایده‌های قابل اجرا، علمی و منطبق با رسالت بنیاد مستضعفان مورد حمایت بنیاد قرار می‌گیرند.
مدیر عامل موسسه دانشمند اضافه کرد: بخش بزرگی از نیاز‌های بنیاد مستضعفان با استفاده از ایده‌های فناورانه و ظرفیت‌های داخلی قابل حل شدن است و موسساتی که به دنبال حل مشکل محرومیت زدایی با استفاده از نوآوری‌های فراگیر هستند نیز مورد حمایت بنیاد قرار می‌گیرند.
 خطیبی، نوآوری فراگیر را بهترین راه حل برای مقابله با پدیده فقر دانست و تصریح کرد: از آنجایی که نوآوری فراگیر مانند ایده تاکسی‌های اینترنتی قاعده هرم اجتماع را در بر می‌گیرد لذا موجب می‌شود چند میلیون نفر از اقشار کم درآمد جامعه زیر چتر آن ارتزاق کنند و پدیده محرومیت به صورت ریشه‌ای درمان شود.