اقتصادبازار: نشست بررسی فرصت های تجاری و سرمایه گذاری در صنایع نساجی اصفهان و فرانسه در سالن همایش های بین المللی اتاق اصفهان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق اصفهان ،سید عبدالوهاب سهل آبادی رییس اتاق اصفهان در این نشست گفت: استان اصفهان در بخش نساجی رتبه نخست تولیدات کشور را به خود اختصاص داده و از این رو می تواند با فرانسه در این زمینه روابط نزدیک تجاری داشته باشد.
وی با اشاره به فعالیت 8 هزار واحد صنعتی در استان اصفهان ،تصریح کرد:استان اصفهان با داشتن 70 شهرک صنعتی و زیرساختهای صنعتی ،جایگاه ویژه ای در تولیدات صنعتی ایران دارد.
سهل آبادی با اشاره به وجود دانشکده تخصصی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت:وجود مراکز علمی در کنار واحدهای صنعتی نساجی توانسته استان اصفهان را مرکز تولیدات نساجی کشور معرفی کند.
وی خواستار همکاری نزدیک شرکت های فرانسوی با شرکت های استان اصفهان با همکاری اتاق های بازرگانی دو طرف شد و گفت:امیدواریم با پشت سرگذاشتن تحریم های اقتصادی در آینده نزدیک امیدواریم روابط تجاری فرانسه با اصفهان عمیق تر و فعال تر از گذشته شود.
«کریستان گینه»نایب رییس اتحادیه سازندگان ماشین آلات نساجی فرانسه در این نشست گفت: فرانسه می تواند با ایران در بخش نساجی روابط نزدیک تجاری و سرمایه گذاری داشته باشد .
وی افزود:اعضای این اتحادیه در فن آوری فوق پیشرفته نساجی جایگاه اول تا سوم جهان را دارد.
وی با اشاره به اهمیت تحقیق و توسعه در شرکت های نساجی فرانسه گفت:8 درصد گردش معاملات صنعت نساجی فرانسه در بخش تحقیق و توسعه هزینه می شود و سازندگان فرانسوی روابط بسیار نزدیکی با موسسات پژوهشی و تحقیقاتی دارند.
وی افزود:ماشین های تدارکاتی،ریسندگی،الیاف بلند،ماشین های عمل آوری الیاف،تجهیزات نساجی،ماشین های کنترل و بازرسی از جمله تازه های صنعت نساجی فرانسه است که در این نشست معرفی می شود.
مرتضی شاه کرمی رییس انجمن تولیدکنندگان صنعت نساجی استان اصفهان در این نشست گفت:2 هزار و 300 واحد نساجی در استان فعالیت می کند که زمینه اشتغال مستقیم 130 هزار نفر را فراهم کردند.
وی افزود:75 درصد تولیدات فرش ماشینی ایران در استان اصفهان تولید می شود و بیش از 60 درصد چاپ نساجی کشور در این استان انجام می شود.
وی در بخشی از سخنان خود گفت:در شرایطی که ایران به شدت نیازمند قطعات دستگاههای نساجی بود صنعت نساجی فرانسه ایران را تنها گذاشت و این در حالی بود که رقبای اروپایی فرانسه به تامین قطعات مورد نیاز ایران پرداختند.
وی خواستار برقراری رابطه برد – برد بین صنعت نساجی ایران با فرانسه شد و گفت:تعامل تجاری و انتقال تکنولوزی فقط در فروش ماشین آلات نیست بلکه مشارکت در تولید و سرمایه گذاری نیز تعریف پیدا می کند.
وی یکی از مزیت های تجاری و سرمایه گذاری استان اصفهان را صنعت نساجی برشمرد و گفت: این صنعت می تواند با همکاری کشورهایی از جمله فرانسه ارتقا پیدا کند.
در پایان این نشست شرکت کنندگان فرانسوی با همتایان اصفهانی به گفتگو و مذاکره تجاری پرداختند